Special Offers

Recent Products

Pagina 1 van 4012345...102030...Minst recente »

RMA 235

RMA 235

€ 399,-

De lichte accu grasmaaier STIHL RMA 235 is ideaal voor kleine tuinen. Hij overtuigt als een beweeglijke en zuinige accu grasmaaier. Hij maakt deel uit van het STIHL COMPACT AccuSysteem dat met een krachtige lithium-ionaccu de elektromotor aandrijft. Dit wendbare model met een gewicht van maar 14 kg, beschikt over een volledige uitrusting: een opklapbare grasopvangbox, messen met goede aerodynamische eigenschappen, een centrale snijhoogteverstelling met 5 niveaus, en een Eco-modus die in deze machine permanent actief is.

FS 89

FS 89

€ 489,-

Krachtige grastrimmer voor het maaien van percelen met taai gras. Vereenvoudigde startprocedure voor een comfortabele start, dubbele handgreep, bedieningsgreep met stoptoets, 4-MIX®-motor met grotere tank voor lange looptijden, flexibele aandrijfas, dubbele schoudergordel.

HSA 94 R

HSA 94 R

€ 549,-

Extreem krachtige en stevige professionele accu heggenschaar met een lage messnelheid voor een hoog snoeivermogen. Constant aantal slagen, ook bij een extreme belasting bij het terugsnoeien, draaibare multifunctionele handgreep met een in drie stappen instelbaar aantal slagen, dubbelzijdig geslepen messen in terugsnoeiuitvoering, opgeschroefde snijbescherming en zwaardbeschermer. Zaagbladlengte 60 of 75 cm. De enige heggenschaar die te vergelijken is met een benzine heggenschaar van STIHL.

Infrarood onkruidbrander Infaweeder ECO-Propaan

Infrarood onkruidbrander Infaweeder ECO-Propaan

De infraweeder is uitgerust met een keramische branderbodem waardoo reen optimaal, energie zuinige brander ontstaat. Door de infrarood straling word het onkruid vernietigd. Deze machine is een Demo model. Word uiteraard geleverd met een jaar garantie.

Lady infrarood brander DEMO

Lady infrarood brander DEMO

€ 150,-

Een hand infrarood brander van Infraweeder. Kleine compacte brander, waarmee je de cellen van het onkruid kapot laat klappen zodat de plant afsterf. De brander geeft een hitte af van wel 950 graden.

Husqvarna kettingzaag 55

Husqvarna kettingzaag 55

€ 200,-

Een husqvarna kettingzaag nog in goede staat. Word gebruiksklaar afgeleverd.

Pellenc Blazer+accu 1100

Pellenc Blazer+accu 1100

€ 750,-

Een complete bladblazer accu set van Pellenc. De blazer is zeer krachtig en is in te stellen in verschillende standen. De set is compleet met ruggedragen accu (ultra Lithium Battery 1100) lader + 2x losse kabel t.b.v. de heggenschaar van pellenc.

Pagina 1 van 4012345...102030...Minst recente »